1. blackfriday
  2. Krups Intuition Experience EA876D

Krups Intuition Experience EA876D Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Intuition Experience EA876D EA876D. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Intuition Experience EA876D. 

Specificaties Krups Intuition Experience EA876D
MerkKrups
FabrikantcodeEA876D

Over Krups EA876D

Met de Krups Intuition Experience EA876D heb je direct toegang tot maar liefst 17 heerlijke warme dranken, waaronder een verrukkelijke flat white, een verkwikkende americano en zelfs een verfrissende ijskoffie. Dit koffiezetapparaat produceert bovendien minder geluid dan andere Krups volautomaten, zodat je minder last hebt van storende geluiden. Bediening van het apparaat is eenvoudig via het kleurrijke touchscreen. De intuïtieve lichtindicatoren begeleiden je stap voor stap bij het zetten van de perfecte kop koffie. Het waterreservoir licht bijvoorbeeld op wanneer het leeg is en de kleur van de machine verandert wanneer je wisselt van gebruikersprofiel. Je kunt maar liefst 4 verschillende profielen instellen, waarin je jouw eigen favoriete recepten kunt opslaan. Het is zelfs mogelijk om met slechts één druk op de knop niet alleen 2 zwarte koffies, maar ook 2 heerlijke melkspecialiteiten tegelijkertijd te bereiden. Bij het maken van melkspecialiteiten hoef je alleen maar de melkslang in het melkreservoir te plaatsen. Daarnaast beschikt de Krups Intuition Experience EA876D over een aantal handige extra functies. Zo kun je de temperatuur en de sterkte van je koffie volledig naar wens aanpassen. Ook is het mogelijk om de machine in te stellen op een bepaalde tijd, zodat je 's ochtends kunt genieten van een heerlijk verse kop koffie zonder dat je er zelf iets voor hoeft te.

Pluspunten
  • Het koffiezetapparaat maakt niet alleen warme koffiespecialiteiten, maar ook ijskoffies. Kies uit 17 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Met het touchscreen kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met opties om uit te kiezen.

Minpunten
  • Je gebruikt de app niet om deze machine te bedienen. Het heeft geen warmhoudplaat waarmee je de kopjes kunt voorverwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Intuition Experience EA876D

Bekijk of de Krups Intuition Experience EA876D mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups EA876D, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!