1. Krups GX3328 Silent Vortex

Krups GX3328 Silent Vortex Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups GX3328 Silent Vortex GX3328. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups GX3328 Silent Vortex. 

Specificaties Krups GX3328 Silent Vortex
MerkKrups
FabrikantcodeGX3328

Over Krups GX3328

De Krups GX3328 Silent Vortex is de meest geruisloze koffiemolen van Krups. Met deze koffiemolen maal je 's ochtends je koffiebonen zonder iemand wakker te maken. Niet alleen is de molen stil, maar ook nog eens razendsnel. Binnen slechts 15 seconden maalt hij genoeg bonen fijn voor wel 12 koppen koffie. Deze veelzijdige bonenmolen is niet alleen geschikt voor filterkoffie, maar ook voor andere ingrediënten. Je kunt bijvoorbeeld harde specerijen zoals peperkorrels of gedroogde kruiden fijnmalen. Met een simpele druk op de deksel start je het maalproces. Dankzij het doorzichtige deksel kun je het malen nauwlettend in de gaten houden en precies bepalen wanneer de gewenste maling bereikt is voor jouw favoriete koffiespecialiteit. Bovendien kun je de gemalen koffie eenvoudig bewaren in de deksel voor later gebruik. De compacte afmetingen van deze bonenmolen maken hem ook ideaal om mee te nemen op reis. Zo geniet je altijd en overal van versgemalen koffie, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Omdat de bonenmaler stiller is, maal je koffie zonder anderen te storen. Binnen 15 seconden maal je genoeg koffie voor 12 kopjes. De koffiemolen is compact en kan gemakkelijk worden opgeborgen of meegenomen op reis.

Minpunten
  • Je maalt maar een klein beetje bonen vanwege de kleine capaciteit van 90 gram. Als je geen timer gebruikt, stel je niet in wanneer de koffiemolen stopt met malen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups GX3328 Silent Vortex

Bekijk of de Krups GX3328 Silent Vortex mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups GX3328, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!