1. Krups Frotter Control XL1008

Krups Frotter Control XL1008 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Frotter Control XL1008 XL1008. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Frotter Control XL1008. 

Specificaties Krups Frotter Control XL1008
MerkKrups
FabrikantcodeXL1008

Over Krups XL1008

Met de Krups Frotter Control XL1008 melkschuimer heb je volledige controle over de consistentie van het melkschuim, waardoor je kunt genieten van heerlijke melkspecialiteiten. Met slechts één druk op de knop kun je gemakkelijk luchtig schuim creëren. Deze melkopschuimer heeft niet alleen een opschuimfunctie, maar ook een verwarmingsfunctie. Hiermee kun je melk opwarmen voor een heerlijke latte of warme chocolademelk. Dankzij de 360 graden draaibare voet is het eenvoudig om de melkschuimer op de houder te plaatsen. Met een capaciteit van 150 milliliter kun je melk opschuimen voor 2 à 3 smakelijke cappuccino's. Als je de opwarmfunctie gebruikt, kun je zelfs tot 300 milliliter melk opwarmen. De Krups Frotter Control XL1008 melkschuimer is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn strakke design en compacte formaat past hij perfect in elke keuken. Het apparaat is gemakkelijk te reinigen, doordat de melkopschuimer afneembaar is van de basis. Bovendien is hij voorzien van een handige anti-aanbaklaag, waardoor het melkschuim niet aan de binnenkant blijft plakken. Met deze melkschuimer kun je thuis genieten van professioneel melkschuim, zoals je dat in een café zou krijgen.

Pluspunten
  • Dankzij de handige schenkrand kun je melk schenken zonder te knoeien. Met een ruime capaciteit van 300 milliliter kun je melk opschuimen voor 3 cappuccino's. Je kunt ook melk opwarmen voor bijvoorbeeld een koffie verkeerd of chocolademelk.

Minpunten
  • Je moet de melkopschuimer met de hand schoonmaken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Frotter Control XL1008

Bekijk of de Krups Frotter Control XL1008 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups XL1008, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!