1. blackfriday
  2. Krups Evidence One EA895E

Krups Evidence One EA895E Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Evidence One EA895E EA895E. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Evidence One EA895E. 

Specificaties Krups Evidence One EA895E
MerkKrups
FabrikantcodeEA895E

Over Krups EA895E

De Krups Evidence One EA895E is een geavanceerde koffiemachine met nog meer mogelijkheden dan het standaard model. Met deze machine kun je niet alleen genieten van heerlijke espresso's, maar ook van een heerlijke latte en americano. Het bedienen van de machine is eenvoudig dankzij het kleuren touchscreen, waardoor je moeiteloos jouw favoriete koffie kunt zetten. Wat deze volautomaat echt bijzonder maakt, is dat je niet alleen 2 espresso's tegelijk kunt zetten, maar ook 2 melkspecialiteiten. Dit is ideaal wanneer je bezoek hebt en meerdere kopjes koffie tegelijk wilt bereiden. Het melkschuim wordt via de melkslang direct in jouw kopje gegoten, wat het proces nog makkelijker maakt. Je hoeft alleen de melkslang in de melk te steken en op de knop te drukken. Daarnaast kun je de koffiesterkte, het volume en de temperatuur aanpassen naar jouw persoonlijke smaak voor elke koffiespecialiteit. Je kunt zelfs jouw favoriete instellingen opslaan, zodat je met slechts één druk op de knop jouw perfecte kopje koffie kunt bereiden. Met de Krups Evidence One EA895E geniet je elke dag weer van de lekkerste koffie, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
  • Je zet niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten met één druk op de knop. Met het touchscreen kleurendisplay bedien je gemakkelijk de espressomachine dankzij het uitgebreide menu met keuzemogelijkheden. Kies uit 15 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast.

Minpunten
  • Hij bezit geen koffiewarmer om de kopjes vooraf op te warmen. Zonder een compartiment voor gemalen koffie is het niet eenvoudig om tussendoor een kopje cafeïnevrije koffie te zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Evidence One EA895E

Bekijk of de Krups Evidence One EA895E mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups EA895E, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!