1. Krups Evidence ECO-Design EA897B

Krups Evidence ECO-Design EA897B Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Evidence ECO-Design EA897B EA897B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Evidence ECO-Design EA897B. 

Specificaties Krups Evidence ECO-Design EA897B
MerkKrups
FabrikantcodeEA897B

Over Krups EA897B

De Krups Evidence ECO-Design EA897B is een revolutionaire volautomatische koffiemachine die niet alleen heerlijke koffie zet, maar ook een positieve impact heeft op het milieu. Met maar liefst 62 procent gerecycled plastic in zijn ontwerp, heeft deze machine een beperkte ecologische voetafdruk. Tijdens het productieproces zijn er minder natuurlijke hulpbronnen gebruikt, waardoor de machine na gebruik tot 90% recyclebaar is. Dit betekent dat je niet alleen geniet van je favoriete kopje koffie, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. De Krups Evidence ECO-Design EA897B is uitgerust met de unieke Quattro Force technologie, waardoor je keer op keer kunt genieten van de beste smaak en textuur. Met slechts één druk op de knop zet je 1 of 2 zwarte koffies of melkspecialiteiten tegelijkertijd. Dankzij het gebruiksvriendelijke intuïtieve display heb je volledige controle over de instellingen en kun je de koffie aanpassen aan jouw persoonlijke smaakvoorkeuren. Bovendien kun je maar liefst 2 recepten opslaan, zodat je altijd kunt genieten van jouw favoriete koffiecreaties. Met de Krups Evidence ECO-Design EA897B combineer je dus niet alleen kwaliteit en gebruiksgemak, maar ook duurzaamheid. Dus waar wacht je nog op? Haal deze milieuvriendelijke koffiemachine in huis en geniet van heerlijke koffie, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere toekomst.

Pluspunten
  • De koffiemachine is ontworpen met het oog op duurzaamheid en bestaat voor 62 procent uit gerecycled plastic. Met één druk op de knop zet je niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten. Pas de koffiesterkte en de hoeveelheid koffie en melk aan om je eigen koffierecepten te creëren.

Minpunten
  • Hij bezit geen warmhoudplaat waarmee je de kopjes voorverwarmt. Zonder een compartiment voor gemalen koffie maak je niet gemakkelijk tussendoor een kopje decafé.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Evidence ECO-Design EA897B

Bekijk of de Krups Evidence ECO-Design EA897B mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups EA897B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!