1. Krups EA894T Evidence Plus

Krups EA894T Evidence Plus Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups EA894T Evidence Plus EA894T. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups EA894T Evidence Plus. 

Specificaties Krups EA894T Evidence Plus
MerkKrups
FabrikantcodeEA894T

Over Krups EA894T

De Krups EA894T Evidence Plus is een geavanceerde koffiemachine met een modern touchscreen kleurendisplay en een elegante, roestvrijstalen afwerking aan de voorkant. Met deze machine kun je tegelijkertijd 2 heerlijke espresso's of cappuccino's zetten, perfect voor wanneer je vrienden of familie op bezoek zijn. Met de Krups EA894T Evidence Plus kun je kiezen uit een breed scala aan koffiespecialiteiten, waaronder espresso, doppio en americano. Je hebt de volledige controle over de smaak van je koffie, aangezien je de temperatuur, sterkte en hoeveelheid precies naar jouw voorkeur kunt instellen. Bovendien kun je jouw favoriete recepten eenvoudig opslaan, zodat je ze met slechts één druk op de knop kunt bereiden. Als je 's ochtends graag een extra sterke cappuccino wilt, kun je gebruikmaken van de optie voor een extra shot espresso. Met de Krups EA894T Evidence Plus geniet je elke dag van een perfect kopje koffie, precies zoals jij het wilt. Laat je verwennen door de luxe en functionaliteit van deze koffiemachine en ervaar elke keer weer een heerlijk kopje koffie van barista-kwaliteit.

Pluspunten
  • Je zet niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten met slechts één druk op de knop. Via het kleurendisplay kun je kiezen uit 10 verschillende koffierecepten die je naar jouw smaak kunt aanpassen. De zetgroep is gemakkelijk te reinigen met het automatische programma en spoel je niet af zoals bij andere volautomaten.

Minpunten
  • Hij heeft geen koffiezetapparaat met een warmhoudplaat waarmee je de kopjes kunt voorverwarmen. Zonder een vakje voor gemalen koffie zet je niet gemakkelijk een kopje decafé tussendoor.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups EA894T Evidence Plus

Bekijk of de Krups EA894T Evidence Plus mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups EA894T, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!