1. blackfriday
  2. Krups EA819E Quattro Force

Krups EA819E Quattro Force Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups EA819E Quattro Force EA819E. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups EA819E Quattro Force. 

Specificaties Krups EA819E Quattro Force
MerkKrups
FabrikantcodeEA819E

Over Krups EA819E

Met de Krups EA819E Quattro Force geniet je van een heerlijke kop koffie of cappuccino, helemaal naar jouw eigen smaak. Dankzij de gebruiksvriendelijke druktoetsen en het grote lcd-scherm stel je eenvoudig het recept in. Je hebt volledige controle over zowel de intensiteit als de hoeveelheid van de koffie en melk. Door de maalgraad van de koffiebonen aan te passen, bepaal je zelf de intensiteit van de koffie. Hoe fijner de maling, hoe krachtiger en romiger de koffie wordt. Met de Krups EA819E Quattro Force kun je zelfs tot wel 4 recepten opslaan, zodat je altijd kunt genieten van jouw favoriete koffie. Dit betekent dat je 2 zwarte koffies en 2 heerlijke melkspecialiteiten kunt bewaren. Zo bespaar je kostbare tijd en kun je meteen genieten van de koffie waar je van houdt. Wat deze koffiemachine extra speciaal maakt, is dat de zetgroep zichzelf automatisch reinigt met behulp van een geavanceerd programma. Dit betekent dat je de zetgroep niet met de hand schoon hoeft te maken, wat je nog meer tijd bespaart. Met de Krups EA819E Quattro Force haal je een hoogwaardige koffiemachine in huis die niet alleen geweldige koffie zet, maar ook nog eens gemak en efficiëntie biedt. De mogelijkheid om je eigen recepten op te slaan en de zelfreinigende functie maken deze koffiemachine een absolute must-have voor echte k.

Pluspunten
  • Maak met één druk op de knop een cappuccino of latte macchiato. Het apparaat begeleidt je tijdens het koffiezetproces via het tekstscherm met een menu met keuzemogelijkheden. Pas de sterkte en hoeveelheid aan om 4 koffierecepten op te slaan.

Minpunten
  • Zonder een vakje voor gemalen koffie zet je niet gemakkelijk even een kopje decaf.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups EA819E Quattro Force

Bekijk of de Krups EA819E Quattro Force mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups EA819E, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!