1. Krups EA8118

Krups EA8118 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups EA8118 EA8118. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups EA8118. 

Specificaties Krups EA8118
MerkKrups
FabrikantcodeEA8118

Over Krups EA8118

Met de compacte Krups EA8118 zet je moeiteloos 1 of 2 kopjes koffie tegelijk van versgemalen koffiebonen. Dit handige apparaat neemt weinig ruimte in beslag op je keukenblad in vergelijking met andere volautomatische espressomachines. Vul eenvoudig het water- en bonenreservoir en laat de machine het werk doen. De machine bereidt met gemak een heerlijke espresso of lungo, die je volledig naar eigen smaak kunt aanpassen. Met behulp van de handige draaiknop kun je de hoeveelheid koffie instellen, en ook de maalgraad aanpassen naar jouw voorkeur. Heb je zin in een romige cappuccino? Dan kun je met de handige stoompijp zelf melk opschuimen. Na elke zetbeurt spoelt de machine automatisch de leidingen schoon, waardoor je altijd kunt genieten van een verse en smaakvolle kop koffie. Bovendien brandt het kalklampje zodra de machine toe is aan een ontkalkingsbeurt, wat erg handig is zodat je dit niet kunt vergeten. Kortom, met de Krups EA8118 geniet je elke dag van de perfecte kop koffie, helemaal aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte ontwerp neemt hij minder ruimte in beslag op je aanrecht dan andere volautomaten. Pas de sterkte, hoeveelheid en maalgraad van jouw koffie zelf aan. Het kalklampje gaat automatisch branden wanneer je de koffiemachine moet ontkalken.

Minpunten
  • Je schuimt zelf melk op met de stoompijp, wat resulteert in een minder snelle en gemakkelijke bereiding van een cappuccino. Het produceert veel meer geluid dan andere volautomatische koffiemachines, namelijk 70,5 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups EA8118

Bekijk of de Krups EA8118 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups EA8118, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!