1. blackfriday
  2. Krups EA8110

Krups EA8110 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups EA8110 EA8110. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups EA8110. 

Specificaties Krups EA8110
MerkKrups
FabrikantcodeEA8110

Over Krups EA8110

Met de compacte Krups EA8110 zet je moeiteloos 1 of 2 kopjes koffie tegelijk van versgemalen koffiebonen. Deze volautomatische espressomachine neemt minimale ruimte in beslag op je keukenblad, waardoor je meer ruimte overhoudt voor andere keukenapparatuur. Het gebruiksgemak van de EA8110 is ongeëvenaard. Je hoeft alleen maar het water- en bonenreservoir te vullen en de machine doet de rest. De Krups EA8110 bereidt niet alleen heerlijke espresso's, maar ook lungo's. Bovendien kun je de smaak van deze koffies aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Met de handige draaiknop kun je de hoeveelheid koffie instellen, terwijl je de maalgraad eenvoudig kunt aanpassen. En voor de liefhebbers van cappuccino is er goed nieuws: de EA8110 is uitgerust met een stoompijpje waarmee je zelf melk kunt opschuimen. Een ander groot voordeel van de Krups EA8110 is het automatische reinigingssysteem. Na elke zetbeurt spoelt de machine automatisch de leidingen schoon, zodat je altijd kunt genieten van een verse kop koffie. Bovendien waarschuwt het kalklampje je wanneer het tijd is om de machine te ontkalken, zodat je dit belangrijke onderhoud niet kunt vergeten. Met de Krups EA8110 haal je een compacte, gebruiksvriendelijke en veelzijdige espressomachine.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat neemt hij minder ruimte in op je keukenblad dan andere volautomaten. Pas de sterkte, hoeveelheid en maalgraad van jouw koffie zelf aan. Het kalklampje gaat automatisch branden wanneer je de koffiemachine moet ontkalken.

Minpunten
  • Je klopt zelf melk op met de stoompijp, waardoor je minder snel en makkelijk een cappuccino maakt. Het maakt 70,5 decibel aan geluid, veel meer dan andere volautomatische koffiemachines.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups EA8110

Bekijk of de Krups EA8110 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups EA8110, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!