1. blackfriday
  2. Krups Dubbel KM8508

Krups Dubbel KM8508 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Dubbel KM8508 KM8508. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Dubbel KM8508. 

Specificaties Krups Dubbel KM8508
MerkKrups
FabrikantcodeKM8508

Over Krups KM8508

De Krups Dubbel KM8508 is perfect voor iedereen die graag een grote hoeveelheid koffie in één keer wil zetten. Dit koffiezetapparaat is uitgerust met maar liefst 2 koffiefilters, waardoor je moeiteloos 20 kopjes koffie van 120 milliliter tegelijk kunt zetten met de 2 bijbehorende kannen. Dit is uiterst handig voor bijvoorbeeld verjaardagen, wanneer je een grote familie hebt, of voor op kantoor, wanneer je regelmatig grote groepen mensen ontvangt. En als er liefhebbers zijn van thee, dan is dat geen enkel probleem! Met de Krups Dubbel KM8508 kun je namelijk ook 1 kan koffie en 1 kan thee zetten. Het apparaat wordt geleverd met een apart filter speciaal voor het zetten van thee. Bovendien kunnen de kannen ook afzonderlijk worden gebruikt, dus zelfs als je eens wat minder bezoek hebt, kun je nog steeds genieten van een heerlijke kop koffie. Met de Krups Dubbel KM8508 ben je verzekerd van gemak, efficiëntie en veelzijdigheid. Of je nu een grote hoeveelheid koffie wilt zetten of juist een combinatie van koffie en thee, dit koffiezetapparaat biedt het allemaal. Geniet van de heerlijke smaak van verse koffie en thee, en maak indruk op je gasten met dit praktische en stijlvolle apparaat.

Pluspunten
  • Met deze dubbele koffiezetapparaat kun je in één keer 20 koppen koffie zetten. Dankzij de bijgeleverde thee-accessoires kun je ook een pot thee zetten. Met het waterreservoir met kopjesaanduiding kun je gemakkelijk bepalen voor hoeveel personen je koffie zet.

Minpunten
  • De watertank is niet verwijderbaar, waardoor het bijvullen minder gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Dubbel KM8508

Bekijk of de Krups Dubbel KM8508 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KM8508, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!