1. blackfriday
  2. Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart

Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart KP1A08. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart. 

Specificaties Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart
MerkKrups
FabrikantcodeKP1A08

Over Krups KP1A08

De Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart is een compacte koffiemachine die perfect past op elk keukenblok. Met zijn slanke design van slechts 14 centimeter breed neemt hij nauwelijks ruimte in beslag. Het gebruiksgemak van de Dolce Gusto is ongeëvenaard. Zodra je de capsulehouder verwijdert, schakelt de machine automatisch aan. Binnen 40 seconden is het apparaat opgewarmd en klaar voor gebruik. Plaats eenvoudigweg een capsule met jouw favoriete koffie-, thee- of chocolademelksmaak in de capsulehouder en haal de hendel over om te genieten van een heerlijke warme drank. Wat deze koffiemachine nog specialer maakt, is dat je met een simpele beweging van de hendel ook koude dranken kunt bereiden. Geniet in een handomdraai van verfrissende ijskoffie of ijsthee. Vergeet echter niet om de hendel terug te plaatsen naar de beginpositie, aangezien de machine niet automatisch stopt met het bereidingsproces. Gelukkig schakelt de Dolce Gusto zichzelf na één minuut automatisch uit dankzij de energiebesparende stand, waardoor je energie kunt besparen. Let op: melkspecialiteiten kunnen alleen worden bereid met melkpoedercups, niet met verse melk. Met de Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart haal je niet alleen een compacte en gebruiksvriendelijke koffiemachine in huis, maar ook een ware smaaksensatie. Verwen jezelf en je.

Pluspunten
  • Maak ook een ijsthee of ijskoffie door over te schakelen van warm naar koud water. Dankzij het compacte formaat is hij geschikt voor kleine keukens. Binnen 40 seconden is de koffiemachine opgewarmd en klaar voor gebruik.

Minpunten
  • Je vult het waterreservoir van 0,8 liter weer bij na 5 lungo's. Aangezien de machine geen kalklampje heeft, houd je zelf bij wanneer je hem ontkalkt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart

Bekijk of de Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KP1A08, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!