1. Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A05 Rood

Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A05 Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A05 Rood KP1A05. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A05 Rood. 

Specificaties Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A05 Rood
MerkKrups
FabrikantcodeKP1A05

Over Krups KP1A05

De Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A05 Rood is een slanke koffiemachine die perfect past op een klein keukenblad. Met een breedte van slechts 14 centimeter neemt dit apparaat weinig ruimte in beslag, waardoor je nog genoeg plek hebt voor al je andere keukenbenodigdheden. Binnen een mum van tijd, namelijk 30 seconden, is de machine opgewarmd en klaar voor gebruik. Met de Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A05 Rood kun je genieten van diverse warme en koude koffiespecialiteiten. Door de hendel te bewegen naar de koude of warme stand, kun je eenvoudig de gewenste drank zetten. Het unieke aan deze koffiemachine is dat deze niet automatisch stopt met de bereiding wanneer er genoeg koffie in je kopje zit. Het is dus belangrijk om de hendel terug te zetten in het midden om te voorkomen dat je kopje overstroomt. Deze energiezuinige koffiemachine is voorzien van een ecostand, waardoor deze na 1 minuut automatisch uitschakelt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het onnodig verspillen van energie. Daarnaast is het goed om te weten dat je melkspecialiteiten kunt bereiden met behulp van melkpoedercups, maar niet met verse melk. Met de Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A05 Rood geniet je dus niet alleen van heerlijke koffie, maar draag je ook nog eens bij aan een duurzamere wereld.

Pluspunten
  • Maak ook een ijsthee of ijskoffie door te switchen van warm naar koud water. Dankzij het compacte formaat is hij ideaal voor kleine keukens. Binnen 40 seconden is de koffiemachine opgewarmd en gereed voor gebruik.

Minpunten
  • Je vult het waterreservoir van 0,8 liter opnieuw bij na 5 lungo's. Aangezien de machine geen kalklampje heeft, houd je zelf bij wanneer je hem moet ontkalken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A05 Rood

Bekijk of de Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A05 Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KP1A05, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!