1. blackfriday
  2. Krups Dolce Gusto Mini Me KP123B10 Grijs

Krups Dolce Gusto Mini Me KP123B10 Grijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Dolce Gusto Mini Me KP123B10 Grijs KP123B10. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Dolce Gusto Mini Me KP123B10 Grijs. 

Specificaties Krups Dolce Gusto Mini Me KP123B10 Grijs
MerkKrups
FabrikantcodeKP123B10

Over Krups KP123B10

De Krups Dolce Gusto Mini Me KP123B10 Grijs is een compact koffiezetapparaat dat automatisch stopt na het zetten van een heerlijk kopje koffie. Met maar liefst 7 voorgeprogrammeerde kopgroottes kan je eenvoudig de perfecte maat kiezen voor jouw koffie. Het enige wat jij hoeft te doen, is een capsule in de machine plaatsen en de hendel naar warm of koud water draaien. De Dolce Gusto cups zijn verkrijgbaar in diverse smaken, waaronder lungo, cappuccino en zelfs een verrukkelijke karamel macchiato. Dankzij de hermetisch afgesloten cups blijft de versheid van de koffie altijd behouden. Na het bereiden van je favoriete drankje schakelt de Mini Me zichzelf na 5 minuten automatisch uit, dankzij de energiebesparende stand. Het is belangrijk om te weten dat je melkspecialiteiten met melkpoedercups kunt maken, maar niet met verse melk. Dit slimme koffiezetapparaat is niet alleen praktisch in gebruik, maar heeft ook een stijlvol design in de kleur grijs. Het zal dus een echte eyecatcher zijn in jouw keuken. Geniet van de heerlijke koffievariaties die de Krups Dolce Gusto Mini Me KP123B10 Grijs te bieden heeft en maak van elk koffiemoment een bijzondere ervaring.

Pluspunten
  • Je hebt keuze uit 7 verschillende voorgeprogrammeerde kopmaten. Vanwege het compacte formaat is het geschikt voor kleine keukens. Je kunt de lekbak eenvoudig aanpassen, zodat je zowel lage als hoge kopjes onder de machine kunt plaatsen.

Minpunten
  • Je vult het waterreservoir van 0,8 liter opnieuw bij na 5 lungo's. Aangezien de machine geen kalklampje heeft, dien je zelf bij te houden wanneer je hem moet ontkalken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Dolce Gusto Mini Me KP123B10 Grijs

Bekijk of de Krups Dolce Gusto Mini Me KP123B10 Grijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KP123B10, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!