1. blackfriday
  2. Krups Dolce Gusto Mini Me KP1208 Zwart

Krups Dolce Gusto Mini Me KP1208 Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Dolce Gusto Mini Me KP1208 Zwart KP1208. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Dolce Gusto Mini Me KP1208 Zwart. 

Specificaties Krups Dolce Gusto Mini Me KP1208 Zwart
MerkKrups
FabrikantcodeKP1208

Over Krups KP1208

De Krups Dolce Gusto Mini Me KP1208 Zwart is een compact koffiezetapparaat dat automatisch stopt na het zetten van een kopje koffie. Met de 7 voorgeprogrammeerde kopgroottes kun je gemakkelijk de perfecte maat kiezen die bij jouw koffie past, en het apparaat doet de rest. Plaats eenvoudig een capsule in de machine en haal de hendel naar warm of koud water. De Dolce Gusto cups zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals lungo, cappuccino en karamel macchiato. Deze koffiecups zijn hermetisch afgesloten om de versheid van de koffie te behouden. Na het bereiden van jouw drankje schakelt het koffiezetapparaat zichzelf automatisch uit na 5 minuten, dankzij de energiebesparende stand. Je kunt melkspecialiteiten maken met melkpoedercups, maar niet met verse melk. Met de Krups Dolce Gusto Mini Me KP1208 Zwart kun je elke dag genieten van heerlijke koffie in jouw favoriete maat, met een apparaat dat gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden is.

Pluspunten
  • Je kunt kiezen uit 7 verschillende voorgeprogrammeerde kopformaten. Door zijn compacte formaat is hij ideaal voor kleine keukens. Je kunt de lekbak gemakkelijk aanpassen, zodat je zowel lage als hoge kopjes onder de machine kunt plaatsen.

Minpunten
  • Je vult het waterreservoir van 0,8 liter weer bij na 5 lungo's. Aangezien de machine geen kalklampje heeft, houd je zelf bij wanneer je hem moet ontkalken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Dolce Gusto Mini Me KP1208 Zwart

Bekijk of de Krups Dolce Gusto Mini Me KP1208 Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KP1208, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!