1. blackfriday
 2. Krups Dolce Gusto Mini Me KP1201 Grijs

Krups Dolce Gusto Mini Me KP1201 Grijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Dolce Gusto Mini Me KP1201 Grijs KP1201. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Dolce Gusto Mini Me KP1201 Grijs. 

Specificaties Krups Dolce Gusto Mini Me KP1201 Grijs
MerkKrups
FabrikantcodeKP1201

Over Krups KP1201

De Krups Dolce Gusto Mini Me KP1201 Grijs is een compact koffiezetapparaat dat automatisch stopt na het zetten van een heerlijk kopje koffie. Met maar liefst 7 voorgeprogrammeerde kopgroottes kun je gemakkelijk de perfecte maat kiezen die bij jouw koffievoorkeur past, terwijl het apparaat al het werk voor je doet. Plaats eenvoudigweg een capsule in de machine en verplaats de hendel naar de gewenste temperatuur voor warm of koud water. De Dolce Gusto cups zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals lungo, cappuccino en zelfs een verrukkelijke karamel macchiato. Deze koffiecups zijn luchtdicht afgesloten om de versheid van de koffie te behouden. Na het bereiden van je drankje schakelt het koffiezetapparaat zichzelf automatisch uit na 5 minuten, dankzij de energiebesparende stand. Het is belangrijk op te merken dat je melkspecialiteiten kunt maken met melkpoedercups, maar niet met verse melk. Met de Krups Dolce Gusto Mini Me KP1201 Grijs geniet je van heerlijke koffie van topkwaliteit, in een compact en stijlvol design. Het is de perfecte aanvulling voor elke keuken en maakt het zetten van jouw favoriete koffievarianten een fluitje van een cent. Ervaar het gemak en de veelzijdigheid van dit fantastische koffiezetapparaat en geniet elke dag van de perfecte kop koffie, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
 • 1

  .

  Er zijn 7 verschillende voorgeprogrammeerde kopgroottes waaruit je kunt kiezen. 2

  .

  Door zijn compacte formaat is hij geschikt voor kleine keukens. 3

  .

  Je kunt de lekbak eenvoudig verstellen, zodat je zowel lage als hoge kopjes onder de machine kunt plaatsen.

Minpunten
 • Je vult het waterreservoir van 0,8 liter opnieuw na 5 lungo's. Aangezien de machine geen kalklampje heeft, houd je zelf bij wanneer je hem moet ontkalken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Dolce Gusto Mini Me KP1201 Grijs

Bekijk of de Krups Dolce Gusto Mini Me KP1201 Grijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KP1201, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!