1. blackfriday
  2. Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP270A Taupe

Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP270A Taupe Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP270A Taupe KP270A. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP270A Taupe. 

Specificaties Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP270A Taupe
MerkKrups
FabrikantcodeKP270A

Over Krups KP270A

Met de Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP270A Taupe zet je moeiteloos een heerlijk warm drankje met behulp van de touchknoppen. Je plaatst simpelweg jouw favoriete cup in de machine en kiest met het intuïtieve led-touchscreen de gewenste hoeveelheid water voor de perfecte verhoudingen. Naast de gebruikelijke 7 kopgroottes biedt deze Dolce Gusto ook een XL-functie aan. Met deze extra grote kop koffie kun je eenvoudig onderweg genieten. Zodra de koffie gezet is, stopt het apparaat automatisch met het bereiden voor de beste verhoudingen. Of je nu een liefhebber bent van espresso, latte macchiato of ijzkoffies; deze koffiemachine bereidt zowel warme als koude dranken. Als de machine toe is aan ontkalking, zal het indicatielampje gaan branden. Na 1 minuut inactiviteit schakelt de koffiemachine zichzelf automatisch uit dankzij de energiebesparende eco-modus. Daarnaast heeft de Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP270A Taupe nog veel meer te bieden. Met zijn elegante taupekleurige ontwerp zal deze koffiemachine een stijlvolle toevoeging zijn aan jouw keuken. Het compacte formaat zorgt ervoor dat hij gemakkelijk in elke keuken past, zonder veel ruimte in beslag te nemen. Dankzij de snelle opwarmtijd hoef je niet lang te wachten voordat je kunt genieten van je favoriete drankje. Bovendien is het onder.

Pluspunten
  • Je kunt de koffiemachine eenvoudig bedienen via de touchbedieningsknoppen. Gebruik ook de XL-functie om een grote kop koffie van 300 milliliter te zetten. Je hebt de keuze uit 7 verschillende voorgeprogrammeerde kopgroottes.

Minpunten
  • Nadat je elke koffiezet, plaats je een nieuwe cup in de houder en gooi je de oude weg.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP270A Taupe

Bekijk of de Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP270A Taupe mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KP270A, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!