1. blackfriday
  2. Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP2708 Zwart

Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP2708 Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP2708 Zwart KP2708. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP2708 Zwart. 

Specificaties Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP2708 Zwart
MerkKrups
FabrikantcodeKP2708

Over Krups KP2708

Met de Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP2708 Zwart maak je op een eenvoudige manier een heerlijke warme drank met slechts een druk op de touchknoppen. Plaats gewoon je favoriete cup in de machine en kies via het intuïtieve led touchscreen de hoeveelheid water voor de perfecte verhouding. Naast de gebruikelijke 7 kopgroottes biedt deze Dolce Gusto ook een XL-functie aan, zodat je gemakkelijk een extra grote kop koffie kunt meenemen voor onderweg. Het apparaat stopt automatisch met bereiden zodra de koffie klaar is, wat zorgt voor de beste verhoudingen. Of je nu een liefhebber bent van een espresso, latte macchiato of ijskoffie, deze koffiemachine bereidt zowel warme als koude dranken. Daarnaast heeft de Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP2708 Zwart een handig indicatielampje dat aangeeft wanneer het tijd is om de machine te ontkalken. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je altijd kunt genieten van een optimale smaak. Bovendien schakelt de koffiemachine zichzelf automatisch uit na 1 minuut inactiviteit dankzij de eco-modus, wat zorgt voor een energiezuinig gebruik. Met zijn strakke zwarte design is deze koffiemachine niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Geniet elke dag van je favoriete koffie met de Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP2708 Zwart!

Pluspunten
  • Je kunt de koffiemachine eenvoudig bedienen via de touch-bedieningsknoppen. Gebruik ook de XL-functie om een grote kop koffie van 300 milliliter te maken. Je hebt de keuze uit 7 verschillende voorgeprogrammeerde kopgroottes.

Minpunten
  • Na het zetten van elke kop koffie plaats je een nieuwe cup in de houder en gooi je de oude weg.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP2708 Zwart

Bekijk of de Krups Dolce Gusto Infinissima Touch KP2708 Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KP2708, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!