1. blackfriday
  2. Krups Dolce Gusto Infinissima KP1708 Zwart

Krups Dolce Gusto Infinissima KP1708 Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Dolce Gusto Infinissima KP1708 Zwart KP1708. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Dolce Gusto Infinissima KP1708 Zwart. 

Specificaties Krups Dolce Gusto Infinissima KP1708 Zwart
MerkKrups
FabrikantcodeKP1708

Over Krups KP1708

Met de Krups Dolce Gusto Infinissima KP1708 Zwart kun je nu nog meer genieten van je favoriete koffie. Deze koffiemachine heeft namelijk een indrukwekkend waterreservoir van maar liefst 1,2 liter, waardoor je maar liefst 8 lungo's achter elkaar kunt zetten zonder bij te vullen. Dit is het grootste waterreservoir dat beschikbaar is op een Dolce Gusto machine. Ondanks deze grote capaciteit neemt de machine weinig ruimte in beslag op je aanrecht, waardoor je nog genoeg plek hebt voor andere keukenapparatuur. De Krups Dolce Gusto Infinissima KP1708 Zwart is binnen 30 seconden op de perfecte temperatuur en klaar voor gebruik. Je kunt nu niet alleen genieten van verschillende warme koffiespecialiteiten, maar ook van verfrissende koude drankjes. Met de speciale melkpoedercups maak je eenvoudig een heerlijke latte macchiato of cappuccino. Daarnaast kun je ook snel genieten van melkspecialiteiten of zelfs een smakelijke kop chocolademelk. De kopjeshouder is verstelbaar in 3 hoogtes, zodat je verschillende kopjes kunt gebruiken. Een handige functie van de Krups Dolce Gusto Infinissima KP1708 Zwart is de eco modus. Deze zorgt ervoor dat de machine automatisch uitschakelt wanneer je deze 5 minuten niet gebruikt. Zo bespaar je energie en verleng je de levensduur van de machine. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je melkspecial.

Pluspunten
  • Met het waterreservoir van 1,2 liter kun je 8 lungo's achter elkaar zetten. Vanwege zijn compacte formaat is het geschikt voor kleine keukens. Dankzij de eco stand schakelt het apparaat na 5 minuten automatisch uit.

Minpunten
  • De koffiemachine stopt niet automatisch als jouw kopje vol is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Dolce Gusto Infinissima KP1708 Zwart

Bekijk of de Krups Dolce Gusto Infinissima KP1708 Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KP1708, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!