1. blackfriday
  2. Krups Dolce Gusto Infinissima KP1705 Rood

Krups Dolce Gusto Infinissima KP1705 Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Dolce Gusto Infinissima KP1705 Rood KP1705. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Dolce Gusto Infinissima KP1705 Rood. 

Specificaties Krups Dolce Gusto Infinissima KP1705 Rood
MerkKrups
FabrikantcodeKP1705

Over Krups KP1705

Met de Krups Dolce Gusto Infinissima KP1705 Rood kan je eindeloos genieten van heerlijke koffie. Deze koffiemachine blinkt uit in gebruiksgemak en heeft een indrukwekkend waterreservoir van maar liefst 1,2 liter. Hiermee zet je moeiteloos acht lungo's achter elkaar, zonder tussentijds bij te vullen. Ondanks het ruime waterreservoir neemt de machine verrassend weinig ruimte in beslag op je aanrecht. Dankzij het compacte formaat past hij perfect in elke keuken. Binnen slechts 30 seconden is de machine op temperatuur en klaar voor gebruik. Of je nu zin hebt in een warme of koude koffiespecialiteit, met de Krups Dolce Gusto Infinissima KP1705 Rood kan je alle kanten op. Voor een heerlijke latte macchiato of cappuccino maak je gebruik van de speciale melkpoedercups. Zo tover je in een handomdraai ook melkspecialiteiten of chocolademelk op tafel. De kopjeshouder is eenvoudig in hoogte verstelbaar, zodat je verschillende soorten kopjes kunt gebruiken. Bovendien is deze koffiemachine ook nog eens milieuvriendelijk. Na 5 minuten niet gebruikt te zijn, schakelt hij automatisch over naar de eco modus. Zo bespaar je energie en draag je bij aan een duurzamere wereld. Let op, voor melkspecialiteiten dien je wel gebruik te maken van melkpoedercups en niet van verse melk. Met de.

Pluspunten
  • Met het waterreservoir van 1,2 liter kun je 8 lungo's achter elkaar zetten. Vanwege het compacte formaat is het geschikt voor kleine keukens. Dankzij de eco-stand schakelt het apparaat automatisch uit na 5 minuten.

Minpunten
  • De koffiemachine stopt niet vanzelf wanneer jouw kopje vol is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Dolce Gusto Infinissima KP1705 Rood

Bekijk of de Krups Dolce Gusto Infinissima KP1705 Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KP1705, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!