1. blackfriday
  2. Krups Dolce Gusto Genio S Touch KP440E

Krups Dolce Gusto Genio S Touch KP440E Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Dolce Gusto Genio S Touch KP440E KP440E. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Dolce Gusto Genio S Touch KP440E. 

Specificaties Krups Dolce Gusto Genio S Touch KP440E
MerkKrups
FabrikantcodeKP440E

Over Krups KP440E

Met de Krups Dolce Gusto Genio S Touch KP440E kun je nu gemakkelijk je favoriete warme of koude dranken bereiden door simpelweg met je vinger over het intuïtieve kleurendisplay te scrollen. Deze innovatieve koffiemachine is voorzien van de Espresso Boost Technologie en 4 verschillende temperatuurinstellingen, zodat je altijd een gepersonaliseerde kop koffie kunt zetten. Of je nu zin hebt in een sterke espresso of een romige caramel latte macchiato, deze machine zet jouw favoriete koffiedrank binnen enkele seconden. Met de XL-functie kun je zelfs een grote mok koffie van maar liefst 300 milliliter bereiden, voor extra lang koffieplezier. Dankzij het compacte formaat en de metalen behuizing neemt deze koffiemachine weinig ruimte in beslag op je aanrecht, terwijl je toch geniet van een stevige Dolce Gusto ervaring. Het waterreservoir heeft een capaciteit van 0,8 liter, zodat je meerdere kopjes koffie kunt zetten zonder steeds bij te vullen. Het unieke hogedruksysteem zorgt ervoor dat de koffie altijd perfect op smaak is en dat de aroma's optimaal worden benut. Met de Krups Dolce Gusto Genio S Touch KP440E kun je niet alleen genieten van koffiespecialiteiten, maar ook van andere warme en koude dranken, zoals chocolademelk, thee en ijsthee. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste capsule in de machine plaatsen en binnen enkele ogen.

Pluspunten
  • Je gebruikt het apparaat via het intuïtieve kleurendisplay. De Espresso Boost Technology zorgt voor een intensere en geconcentreerde espresso. Bereid ook een grote kop koffie van 300 milliliter met de XL-functie.

Minpunten
  • Je moet het waterreservoir van 0.8 liter weer bijvullen na het zetten van 5 lungo's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Dolce Gusto Genio S Touch KP440E

Bekijk of de Krups Dolce Gusto Genio S Touch KP440E mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KP440E, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!