1. blackfriday
  2. Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3408 Zwart

Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3408 Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3408 Zwart KP3408. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3408 Zwart. 

Specificaties Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3408 Zwart
MerkKrups
FabrikantcodeKP3408

Over Krups KP3408

Pas jouw koffie aan naar jouw persoonlijke voorkeur met de Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3408 Zwart. Met dit apparaat kun je kiezen uit maar liefst 4 verschillende temperatuurinstellingen, waardoor je jouw koffie precies zo warm of koud kunt maken als jij wilt. Daarnaast kun je ook de grootte en sterkte van je koffie aanpassen, zodat je altijd de perfecte kop koffie kunt zetten die bij jou past. Met de XL-functie kun je niet alleen kleine espresso's zetten, maar ook grote koffies van wel 300 milliliter. Hierdoor kun je de hele dag door genieten van heerlijke koffie, in welke maat je maar wilt. Dankzij de Espresso Boost Technology heeft jouw kop koffie een nog intensere en geconcentreerde smaak. Deze technologie zorgt ervoor dat de koffie in de cup kort voor de zetcyclus wordt bevochtigd, waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen. Het enige wat je niet kunt doen met dit apparaat is melkspecialiteiten zetten met verse melk. Hiervoor gebruik je melkpoedercups, waarmee je wel heerlijke melkspecialiteiten kunt maken. Met de Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3408 Zwart heb je dus de vrijheid om je koffie precies aan te passen naar jouw smaak, en kun je genieten van een heerlijke kop koffie op elk moment van de dag.

Pluspunten
  • De Espresso Boost Technologie zorgt voor een krachtigere en geconcentreerde espresso. Bovendien kan je ook een grote kop koffie van 300 milliliter zetten met de XL-functie. Je hebt de keuze uit 7 verschillende voorgeprogrammeerde kopgroottes.

Minpunten
  • Je vult het waterreservoir van 0,8 liter weer bij na 5 lungo's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3408 Zwart

Bekijk of de Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3408 Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KP3408, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!