1. blackfriday
  2. Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP2401 Wit

Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP2401 Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP2401 Wit KP2401. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP2401 Wit. 

Specificaties Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP2401 Wit
MerkKrups
FabrikantcodeKP2401

Over Krups KP2401

Met de Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP2401 Wit heb je volledige controle over de hoeveelheid van je favoriete drankje dankzij de LED-bedieningsring. Je kunt nu zelf bepalen hoe groot je kopje koffie moet zijn. Met de XL-functie geniet je zelfs van een extra grote kop koffie van 300 milliliter. Maar deze machine biedt nog veel meer mogelijkheden. Wil je liever een verfrissend drankje? Geen probleem! Gebruik gewoon het hendeltje voor koud water en bereid heerlijke ijsthee of ijskoffie. Deze koffiemachine is niet alleen handig, maar ook slim. Hij stopt namelijk automatisch zodra de juiste hoeveelheid in je kopje zit. Daarnaast kun je de stand van de lekbak eenvoudig aanpassen, zodat alle soorten kopjes onder het apparaat passen. En als het tijd is om de machine te ontkalken, ontvang je een handige melding. Maak je geen zorgen als je de machine even niet gebruikt, want hij schakelt automatisch uit als er binnen één minuut geen activiteit is. Houd er wel rekening mee dat je melkspecialiteiten alleen kunt maken met melkpoedercups en niet met verse melk. Met de Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP2401 Wit haal je niet alleen een koffiemachine in huis, maar ook een slimme en veelzijdige partner voor jouw dagelijkse koffie- en drankjesroutine. Geniet van de perfecte kop koffie, precies op maat gemaakt voor jou.

Pluspunten
  • Zet ook een grote kop koffie van 300 milliliter met de XL-functie. Kies uit 7 verschillende voorgeprogrammeerde kopgroottes. Het apparaat schakelt na 5 minuten automatisch uit, dankzij de eco stand.

Minpunten
  • Zonder de Espresso Boost Technologie zul je geen intensere en geconcentreerde espresso zetten. Je vult het waterreservoir van 0,8 liter weer bij na 5 lungo's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP2401 Wit

Bekijk of de Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP2401 Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KP2401, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!