1. KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm

KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm CC003578-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm. 

Specificaties KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm
MerkKitchenAid
FabrikantcodeCC003578-001

Over KitchenAid CC003578-001

Met de KitchenAid Stainless Steel Koekenpan van 28 cm bereid je moeiteloos een heerlijk gebakken eitje of een sappig stukje vlees. Dankzij de hoogwaardige anti-aanbaklaag blijft je voedsel niet plakken aan de bodem van de pan. Bovendien zorgt deze speciale laag ervoor dat je minder boter of olie hoeft te gebruiken tijdens het bakken. Hierdoor geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar ook van een gezondere maaltijd in vergelijking met andere pannen zonder deze beschermende laag. Deze veelzijdige koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Je kunt zelfs gerechten in de oven bereiden of warm houden tot een temperatuur van maar liefst 160 °C. Na gebruik kun je de pan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Als je wilt dat de pan nog langer meegaat, raden we echter aan om hem met de hand af te wassen. Zo behoudt de KitchenAid Stainless Steel Koekenpan zijn kwaliteit en blijft hij een onmisbaar item in jouw keuken.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 160 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je slechts weinig olie of boter nodig tijdens het bakken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een matige bouwkwaliteit, waardoor hij sneller verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm

Bekijk of de KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid CC003578-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!