1. blackfriday
  2. KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm

KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm CC003245-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm. 

Specificaties KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm
MerkKitchenAid
FabrikantcodeCC003245-001

Over KitchenAid CC003245-001

Met de KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm bak je moeiteloos 2 grote stukken vlees. Deze koekenpan is gemaakt van duurzaam en stevig roestvrij staal, waardoor hij veel langer meegaat dan pannen met een standaard baklaag. Als je je rood vlees graag wilt dichtschroeien, dan komt de roestvrijstalen baklaag goed van pas. Deze laag zorgt namelijk voor een gelijkmatige en snelle warmteverdeling, waardoor je vlees heerlijk mals blijft. Een groot voordeel van deze koekenpan is dat het handvat gelast is, waardoor er geen etensresten vast komen te zitten tussen de pan en het handvat. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen en kan hij zelfs in de oven tot 220 graden Celsius gebruikt worden. Na het koken is het schoonmaken een fluitje van een cent, aangezien de pan eenvoudig met de hand afgewassen kan worden. En dankzij het handige oog in de steel kun je de pan gemakkelijk aan een haakje ophangen, waardoor hij altijd binnen handbereik is.

Pluspunten
  • Deze pan is van topkwaliteit qua constructie, waardoor hij duurzaam en lang meegaat. Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. Dankzij de roestvrijstalen coating kun je gemakkelijk een stuk rood vlees dichtschroeien.

Minpunten
  • Tijdens het koken warmen de RVS handgrepen op, waardoor je ovenhandschoenen nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm

Bekijk of de KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid CC003245-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!