1. blackfriday
  2. KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm CC003587-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm. 

Specificaties KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm
MerkKitchenAid
FabrikantcodeCC003587-001

Over KitchenAid CC003587-001

Met de KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm haal je een veelzijdige set van drie koekenpannen in huis. Deze pannen zijn perfect voor het gelijktijdig bakken van je favoriete gerechten, zoals aardappeltjes, groenten en een heerlijk stukje vlees of vis. Dankzij de hoogwaardige anti-aanbaklaag blijven je ingrediënten niet aan de bodem kleven, waardoor je minder olie en boter nodig hebt dan bij vergelijkbare pannen zonder deze handige functie. Deze koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Hierdoor kun je ze gebruiken op welke kookplaat je ook hebt. Bovendien zijn ze bestand tegen temperaturen tot 160°C in de oven, waardoor je gerechten moeiteloos kunt afmaken of warm kunt houden. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig reinigen, want ze zijn vaatwasserbestendig. Om de levensduur van de pannen te verlengen, is het echter aan te raden om ze met de hand af te wassen. Met de KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm bereid je heerlijke maaltijden met gemak. De duurzame constructie en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze pannen lang meegaan, terwijl de innovatieve anti-aanbaklaag het kookproces vereenvoudigt. Voeg deze pannenset toe aan je keuken en ervaar het gemak en.

Pluspunten
  • De kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kunnen gebruikt worden in de oven tot 160 graden Celsius. Dankzij de anti-aanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Aluminium pannen zijn licht van gewicht, waardoor je ze gemakkelijker kunt verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze sneller verslijten en minder stevig zijn dan pannen uit het midden- en topsegment.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Bekijk of de KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid CC003587-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!