1. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha 5KSM175PSEMA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSM175PSEMA

Over KitchenAid 5KSM175PSEMA

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha kun je moeiteloos deeg en beslag maken. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van 300 watt, maar de motor is slim in de kop geplaatst. Hierdoor kan hij zelfs zwaar brooddeeg aan zonder energieverlies tussen de menghaak en de motor. De kantelbare kop van de KitchenAid maakt het eenvoudig om de deeghaken te verwisselen. Bovendien krijg je bij deze mixer 2 mengkommen, zodat je niet hoeft af te wassen tijdens het koken. Het antispatdeksel voorkomt dat je aanrecht vol beslagspetters komt te zitten. Wil je nog meer mogelijkheden ontdekken met je KitchenAid Artisan? Er is een uitgebreid assortiment aan opzetstukken beschikbaar die je eenvoudig kunt bevestigen aan het aansluitpunt aan de voorzijde.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zware deegsoorten. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere recepten achter elkaar klaarmaken, zonder tussendoor af te wassen. Dankzij de metalen behuizing is de keukenmixer stevig en gaat deze lang mee.

Minpunten
  • Bij de aankoop ontvang je geen extra accessoires waarmee je diverse bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSM175PSEMA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!