1. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart 5KSM175PSEBK. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSM175PSEBK

Over KitchenAid 5KSM175PSEBK

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart wordt het maken van deeg en beslag een fluitje van een cent. Met een vermogen van 300 watt en een motor die zich in de kop bevindt, is deze keukenmixer bijzonder krachtig. Zwaar brooddeeg is geen enkel probleem, want er gaat geen energie verloren tussen de menghaak en de motor. Bovendien is de kop van de KitchenAid kantelbaar, waardoor je de deeghaken eenvoudig kunt verwisselen. En met de meegeleverde 2 mengkommen hoef je niet steeds tussendoor af te wassen. Het antispatdeksel voorkomt bovendien dat je aanrecht vol komt te liggen met beslagspetters. Wil je nog meer mogelijkheden ontdekken met je KitchenAid Artisan? Geen probleem! Er is namelijk een breed assortiment aan opzetstukken beschikbaar die je op het aansluitpunt aan de voorzijde kunt bevestigen. Zo kun je je mixer bijvoorbeeld uitbreiden met een pastaroller of voedselmolen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart haal je een veelzijdige en krachtige keukenhulp in huis die je helpt bij al je bakavonturen.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kan de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg kneden. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder dat je tussendoor hoeft af te wassen. De keukenmixer is stevig en duurzaam dankzij de metalen behuizing.

Minpunten
  • Je ontvangt geen extra accessoires waarmee je diverse bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSM175PSEBK, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!