1. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs 5KSM175PSEMS. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSM175PSEMS

Over KitchenAid 5KSM175PSEMS

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS in de opvallende kleur Tingrijs wordt het maken van deeg en beslag een fluitje van een cent. Deze krachtige keukenmixer, met een vermogen van 300 watt, heeft een slim ontwerp waarbij de motor zich in de kop bevindt. Dit betekent dat er geen energie verloren gaat tussen de menghaak en de motor, waardoor zelfs zwaar brooddeeg moeiteloos gemengd kan worden. De kantelbare kop van de KitchenAid maakt het eenvoudig om de deeghaken te verwisselen, zodat je in een handomdraai kunt overschakelen naar een andere bereiding. Bij de KitchenAid Artisan Mixer worden maar liefst 2 mengkommen meegeleverd, waardoor je tussendoor niet hoeft af te wassen. Daarnaast zorgt het antispatdeksel ervoor dat je aanrecht vrij blijft van beslagspetters. Wil je nog meer mogelijkheden ontdekken met jouw KitchenAid Artisan? Geen probleem! Er is een uitgebreid assortiment aan opzetstukken verkrijgbaar, die je eenvoudig kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Zo kun je bijvoorbeeld pasta maken, groenten snijden of ijs bereiden. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Met de extra mengkom bereid je meerdere bereidingen achter elkaar, zonder dat je tussendoor moet afwassen. De metalen behuizing zorgt ervoor dat de keukenmixer stevig en duurzaam is.

Minpunten
  • Bij de aankoop ontvang je geen extra accessoires waarmee je diverse bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSM175PSEMS, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!