1. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood 5KSM175PSEER. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSM175PSEER

Over KitchenAid 5KSM175PSEER

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood maak je moeiteloos deeg en beslag. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van 300 watt, maar wat hem echt bijzonder maakt, is de locatie van de motor. In tegenstelling tot andere mixers, bevindt de motor zich namelijk in de kop van de KitchenAid. Hierdoor kan hij zonder energieverlies zwaar brooddeeg aan, omdat er geen energie verloren gaat tussen de menghaak en de motor. De kop van de KitchenAid is bovendien kantelbaar, waardoor je de deeghaken eenvoudig kunt verwisselen. Dit maakt het nog makkelijker om verschillende soorten deeg en beslag te maken. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook nog eens 2 mengkommen meegeleverd. Hierdoor hoef je tussendoor niet af te wassen en kun je direct doorgaan met het bereiden van je volgende creatie. Bovendien voorkomt het antispatdeksel dat je aanrecht vol komt te liggen met beslagspetters. Wil je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan verder uitbreiden? Geen probleem! Er is een ruim assortiment aan opzetstukken beschikbaar. Deze kun je eenvoudig bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Hiermee kun je bijvoorbeeld pasta maken, groenten snijden of zelfs ijs draaien. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood haal je niet alleen een krachtige mixer in huis,.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken zonder tussendoor af te wassen. De stevige en duurzame metalen behuizing zorgt ervoor dat de keukenmixer lang meegaat.

Minpunten
  • Bij de aankoop ontvang je geen extra accessoires waarmee je diverse bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSM175PSEER, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!