1. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw 5KSM175PSEIB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSM175PSEIB

Over KitchenAid 5KSM175PSEIB

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw maak je moeiteloos de heerlijkste deeg- en beslagcreaties. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van 300 watt, maar wat hem echt bijzonder maakt, is dat de motor zich in de kop bevindt. Hierdoor kan hij zonder enige moeite zelfs het zwaarste brooddeeg aan, omdat er geen energie verloren gaat tussen de menghaak en de motor. Bovendien is de kop van de KitchenAid kantelbaar, waardoor je de deeghaken eenvoudig kunt verwisselen. Het beste van alles is dat je met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw niet alleen een mengkom krijgt, maar maar liefst twee! Hierdoor hoef je niet tussendoor af te wassen en kun je direct doorgaan met je volgende creatie. En om te voorkomen dat je aanrecht vol beslagspetters ligt, is de mixer uitgerust met een handig antispatdeksel. Maar dat is nog niet alles - als je je KitchenAid Artisan verder wilt uitbreiden, kun je kiezen uit een breed scala aan opzetstukken. Deze bevestig je eenvoudig aan het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Kortom, met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw heb je alles in huis om al je culinaire dromen waar te maken.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder tussendoor af te wassen. De keukenmixer is stevig en duurzaam dankzij de metalen behuizing.

Minpunten
  • Bij de aankoop ontvang je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSM175PSEIB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!