1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw 5KSM175PSEIC. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSM175PSEIC

Over KitchenAid 5KSM175PSEIC

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS in de prachtige kleur IJsblauw wordt het maken van deeg en beslag een fluitje van een cent. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van 300 watt, maar wat hem echt bijzonder maakt is dat de motor zich bevindt in de kop. Hierdoor kan hij zonder enige moeite zwaar brooddeeg aan, zonder dat er energie verloren gaat tussen de menghaak en de motor. De kantelbare kop van de KitchenAid maakt het wisselen van deeghaken een eenvoudige klus. Je hebt dus geen gedoe meer met het losmaken van de kop of het vastdraaien van de deeghaken. Daarnaast worden er maar liefst 2 mengkommen meegeleverd, zodat je niet tussendoor hoeft af te wassen. En dankzij het antispatdeksel blijft je aanrecht vrij van beslagspetters. Maar dat is nog niet alles! Wil je nog meer mogelijkheden ontdekken met je KitchenAid Artisan? Geen probleem! Er is een breed assortiment aan opzetstukken verkrijgbaar die je eenvoudig kunt bevestigen aan het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen pasta maken, groenten spiraliseren of zelfs ijs draaien. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw zijn de mogelijkheden eindeloos en wordt koken en bakken een waar feestje!

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Met de extra mengkom kun je achter elkaar meerdere bereidingen maken, zonder tussendoor af te wassen. Door de metalen behuizing is de keukenmixer stevig en duurzaam.

Minpunten
  • Je ontvangt geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSM175PSEIC, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!