1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit 5KSM175PSEAC. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSM175PSEAC

Over KitchenAid 5KSM175PSEAC

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit maak jij moeiteloos de heerlijkste deeg- en beslagcreaties. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van 300 watt, maar wat hem echt bijzonder maakt, is dat de motor zich in de kop bevindt. Hierdoor kan hij zonder enige moeite zelfs het zwaarste brooddeeg aan, omdat er geen energie verloren gaat tussen de menghaak en de motor. Daarnaast is de kop van de KitchenAid kantelbaar, waardoor je de deeghaken eenvoudig kunt verwisselen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je geen gedoe hebt met het schoonmaken van extra onderdelen. Om het nog gemakkelijker te maken, worden er maar liefst 2 mengkommen meegeleverd, zodat je tussendoor niet hoeft af te wassen. En dankzij het handige antispatdeksel blijft je aanrecht vrij van beslagspetters. Maar dat is nog niet alles! Wil je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan verder uitbreiden? Geen probleem! Er is een ruim assortiment aan opzetstukken verkrijgbaar die je eenvoudig kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde. Zo kun je jouw mixer transformeren tot een veelzijdige keukenhulp die zelfs de meest veeleisende recepten aankan. Kortom, met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit heb je alles in huis om je culinaire creativiteit de vri.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder tussendoor af te wassen. De metalen behuizing zorgt ervoor dat de keukenmixer stevig en duurzaam is.

Minpunten
  • Bij dit product ontvang je geen extra accessoires waarmee je diverse bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSM175PSEAC, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!