1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart 5KSM125EOB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSM125EOB

Over KitchenAid 5KSM125EOB

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart is een krachtige keukenmixer met een directe aandrijving van de motor, waardoor hij minder energie verbruikt. Met deze energiezuinige mixer kun je niet alleen taarten en cakes maken, maar ook je eigen pizza of brood bereiden. De motor is sterk genoeg om zelfs zwaar deeg te kneden, waardoor je moeiteloos heerlijke zelfgemaakte lekkernijen kunt creëren. De mengkom van 4,8 liter heeft een handige handgreep, waardoor je hem gemakkelijk kunt vastpakken en op de mixer kunt bevestigen. Met deze ruime kom kun je in één keer beslag maken voor maar liefst 1,5 taart. Bij de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart worden een deeghaak, een menghaak en een draadgarde meegeleverd. Met de deeghaak kun je moeiteloos deeg kneden, terwijl de menghaak perfect is voor het mengen van zware mengsels. De draadgarde is ideaal voor het luchtig en stijf kloppen van slagroom. Met deze veelzijdige keukenmixer kun je dus allerlei verschillende recepten uitproberen en je creativiteit de vrije loop laten.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met een laag vermogen zwaar deeg. Je pakt de mengkom met één hand vast aan de handgreep op de grote kom. Met de 10 standen stem je de snelheid nauwkeurig af op je bereiding.

Minpunten
  • Je ontvangt geen extra accessoires waarmee je diverse bereidingen kunt maken. Er wordt geen extra mengkom meegeleverd waarmee je eenvoudig meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSM125EOB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!