1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom 5KSM2CB5PWS. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSM2CB5PWS

Over KitchenAid 5KSM2CB5PWS

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom kun je meerdere bereidingen maken zonder eerst af te hoeven wassen. Dankzij de directe aandrijving van de motor is er minder vermogen nodig om toch veel kracht te kunnen leveren. Deze krachtige motor kan zelfs zwaar deeg kneden, waardoor je niet alleen taarten en cakes kunt maken, maar ook je eigen pizza of brood op tafel kunt zetten. Deze set wordt geleverd met twee mengkommen, beide voorzien van een handgreep, waardoor je ze gemakkelijk kunt pakken en aan de mixer kunt bevestigen. Met de mengkom van 4,8 liter kun je in één keer beslag maken voor een grote taart. Daarnaast bevat deze keukenmixer een deeghaak voor het kneden van deeg, een menghaak voor het mengen van zware mengsels en een draadgarde voor het luchtig stijfslaan van slagroom. Met deze veelzijdige mixer kun je dus alle kanten op en wordt het bereiden van allerlei lekkernijen een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Pluspunten
  • Met behulp van de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder dat je tussendoor hoeft af te wassen. Dankzij de directe aandrijving kan de keukenmixer ook met weinig vermogen zwaar deeg kneden. Met de 10 verschillende standen kun je de snelheid precies afstemmen op je bereiding.

Minpunten
  • Bij de aankoop ontvang je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSM2CB5PWS, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!