1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood 5KSM125EER. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSM125EER

Over KitchenAid 5KSM125EER

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood is een geweldige toevoeging aan jouw keuken. Met zijn directe aandrijving biedt deze mixer de perfecte combinatie van kracht en energiezuinigheid. Of je nu taarten, cakes, pizza's of brood wilt maken, deze mixer is krachtig genoeg om zelfs het zwaarste deeg te kneden. De mengkom van 4,8 liter is groot genoeg om in één keer beslag te maken voor 1,5 taart. Met de handgreep is de kom gemakkelijk te pakken en op de mixer te bevestigen. Deze keukenmixer wordt geleverd met een deeghaak voor het kneden van deeg, een menghaak voor het mengen van zware mengsels en een draadgarde voor het luchtig stijfslaan van slagroom. Zo kun je met gemak allerlei heerlijke recepten uitproberen en de perfecte resultaten behalen. Naast zijn functionaliteit is de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood ook nog eens een ware eyecatcher in jouw keuken. Met zijn prachtige keizerrode kleur voegt hij een vleugje stijl en elegantie toe aan elke keuken. Dus waar wacht je nog op? Haal nu deze veelzijdige en betrouwbare keukenmixer in huis en ontdek een wereld vol culinaire mogelijkheden.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met een laag vermogen zwaar deeg. Dankzij de handgreep op de kom kun je de mengkom gemakkelijk met één hand vasthouden. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig aanpassen aan jouw bereiding.

Minpunten
  • Bij de aankoop ontvang je geen extra accessoires om verschillende bereidingen mee te maken. Er wordt geen extra mengkom meegeleverd om eenvoudig meerdere bereidingen achter elkaar te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSM125EER, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!