1. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver 5KSM125ECU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSM125ECU

Over KitchenAid 5KSM125ECU

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver is een krachtige keukenmixer die jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Met zijn directe aandrijving van de motor, biedt deze mixer een efficiëntere en energiezuinigere werking. Of je nu taarten, cakes, pizza's of brood wilt maken, deze mixer staat altijd paraat om jou te helpen. De mixer is voorzien van een krachtige motor die zelfs zwaar deeg moeiteloos kan kneden. Met de handige mengkom van 4,8 liter maak je in één keer genoeg beslag voor 1,5 taart. Dankzij de handgreep is de mengkom gemakkelijk te hanteren en eenvoudig op de mixer te bevestigen. Bij de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver worden een deeghaak, menghaak en draadgarde meegeleverd. Hiermee kun je niet alleen deeg kneden, maar ook zware mengsels mengen en slagroom luchtig en stijf kloppen. Met zijn elegante contourzilveren design is deze mixer niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw keuken. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver en geniet van het gemak en de perfectie die deze mixer biedt bij het bereiden van al jouw favoriete gerechten.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook zwaar deeg met weinig vermogen. De mengkom pak je met één hand vast aan de handgreep op de grote kom. Je kunt de snelheid nauwkeurig afstemmen op je bereiding met de 10 standen.

Minpunten
  • Bij de aankoop ontvang je geen extra accessoires waarmee je diverse gerechten kunt bereiden. Er is geen extra mengkom inbegrepen om gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSM125ECU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!