1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider 5KSMICM. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSMICM

Over KitchenAid 5KSMICM

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider heb je de mogelijkheid om je eigen heerlijke roomijs te maken. Dit is niet alleen handig, maar stelt je ook in staat om het ijs volledig naar jouw smaak aan te passen. Bovendien hoef je geen aparte ijsmachine meer aan te schaffen. De keukenmixer is uitgerust met een krachtige directe aandrijving, waardoor je minder vermogen nodig hebt. Hierdoor is hij perfect geschikt voor het kneden van zwaar deeg, zoals deeg voor pizza of brood. Een groot voordeel van deze mixer is de handige handgreep op de mengkom, waardoor je deze gemakkelijk kunt vastpakken en op de mixer kunt bevestigen. Met de royale inhoud van 4,8 liter kun je in één keer beslag maken voor maar liefst 1,5 taart. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je moeiteloos grote hoeveelheden kunt bereiden. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider is een waardevolle toevoeging aan elke keuken en zal je helpen bij het creëren van de meest verrukkelijke gerechten en desserts.

Pluspunten
  • Dankzij de inbegrepen roomijsmaker kun je zelf room- of sorbetijs maken. Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs zwaar deeg met weinig vermogen. Met de handgreep op de kom kun je de mengkom gemakkelijk met één hand vastpakken.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom aanwezig waar je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar mee kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSMICM, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!