1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit 5KSM125EAC. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSM125EAC

Over KitchenAid 5KSM125EAC

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit is de perfecte aanvulling voor jouw keuken. Met zijn directe aandrijving van de motor, verbruikt hij minder energie terwijl hij toch krachtig genoeg is om zwaar deeg te kneden. Met deze mixer kun je niet alleen heerlijke taarten en cakes maken, maar ook je eigen pizza of brood. De mengkom van 4,8 liter heeft een handige handgreep, waardoor je hem gemakkelijk kunt vastpakken en op de mixer kunt bevestigen. Je kunt in één keer genoeg beslag maken voor 1,5 taart. Daarnaast wordt deze keukenmixer geleverd met een deeghaak voor het kneden van deeg, een menghaak voor het mengen van zware mengsels en een draadgarde voor het luchtig en stijf kloppen van slagroom. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit wordt bakken en koken een eitje. Dankzij zijn energiezuinige motor en ruime mengkom kun je moeiteloos grote hoeveelheden beslag maken. Laat je creativiteit de vrije loop en verras je vrienden en familie met heerlijke zelfgemaakte lekkernijen.

Pluspunten
  • Met de keukenmixer met directe aandrijving kun je zelfs met weinig vermogen zwaar deeg kneden. Je kunt de mengkom met één hand vastpakken dankzij de handgreep aan de grote kom. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig aanpassen aan je bereiding.

Minpunten
  • Bij het product ontvang je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken. Er wordt geen extra mengkom bijgeleverd waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSM125EAC, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!