1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XECA Appelrood

KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XECA Appelrood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XECA Appelrood 5KSM3311XECA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XECA Appelrood. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XECA Appelrood
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSM3311XECA

Over KitchenAid 5KSM3311XECA

De KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XECA Appelrood is de perfecte keukenhulp voor mensen met een kleine keuken. Deze compacte mixer neemt namelijk minder ruimte in beslag dan andere keukenmixers, waardoor je meer ruimte overhoudt om te koken en te bakken. Daarnaast is de Mini Mixer ook lichter dan zijn grote broers, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen en opbergen. Deze Mini Mixer wordt geleverd met een mengkom van 3,3 liter, waarmee je genoeg beslag kunt maken voor 1 taart of zelfs 8 cupcakes. Met de 10 verschillende standen kun je de snelheid gemakkelijk aanpassen aan jouw recept, zodat je altijd het perfecte resultaat krijgt. En als je nog meer wilt doen met deze veelzijdige keukenmixer, kun je hem eenvoudig uitbreiden met accessoires zoals een pastarollerset of een foodprocessoropzetstuk. Na het gebruik van de Mini Mixer kun je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser reinigen, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt. Dus of je nu een heerlijke cake wilt bakken of een verse pasta wilt maken, met de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XECA Appelrood kun je al je culinaire dromen waarmaken.

Pluspunten
  • Vanwege het compacte formaat is deze keukenmixer perfect voor gebruik in een kleine keuken. Met de directe aandrijving kan de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg kneden. Dankzij de softstart, die de snelheid geleidelijk opbouwt, vliegen ingrediënten niet de lucht in.

Minpunten
  • Met deze keukenmixer hoef je niet langdurig zwaar deeg te kneden, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XECA Appelrood

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XECA Appelrood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSM3311XECA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!