1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ESP Zijderoze + citruspers en mengbeker

KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ESP Zijderoze + citruspers en mengbeker Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ESP Zijderoze + citruspers en mengbeker 5KSB2030PJB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ESP Zijderoze + citruspers en mengbeker. 

Specificaties KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ESP Zijderoze + citruspers en mengbeker
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSB2030PJB

Over KitchenAid 5KSB2030PJB

Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ESP Zijderoze + citruspers en mengbeker haal je veelzijdigheid en gemak in huis. Deze blender biedt niet alleen de mogelijkheid om warme, koude en bevroren ingrediënten te verwerken, maar wordt ook geleverd met een handige citruspers en mengbeker. Zo kun je niet alleen genieten van je favoriete sapjes, maar neem je ze ook gemakkelijk mee voor onderweg. Deze KitchenAid blender is perfect voor het maken van smoothies, ijsdrankjes en zelfs het fijnmalen van ijs. Dankzij de automatische programma's hoef je alleen maar de gewenste instelling te kiezen en de blender doet de rest. Daarnaast zijn er 5 snelheidsstanden en een pulsestand beschikbaar voor wanneer je soep of notenpasta wilt maken en extra vermogen nodig hebt. Een handige toevoeging aan deze blender is de dop in de deksel waarmee je ingrediënten tot 60 milliliter kunt afmeten. Dit betekent dat je geen aparte maatbeker meer nodig hebt. Na gebruik is het schoonmaken van de blender ook een eitje. Vul de blenderkan met water en afwasmiddel en gebruik het reinigingsprogramma om alles weer blinkend schoon te krijgen. Is de blenderkan niet helemaal schoon, dan kun je hem gewoon in de vaatwasser zetten. Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ESP Zijderoze + citruspers en mengbeker haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke blender in huis waar je nog lange tijd van zult gen.

Pluspunten
  • Met deze blender kun je ook vers sap persen en je sapje meenemen voor onderweg, dankzij de meegeleverde citruspers en mengbeker. Door het krachtige vermogen van 1.200 watt kun je langdurig harde ingrediënten mixen. Met de ijs crush functie kun je gemakkelijk ijsblokjes vermalen voor in je sapje of smoothie.

Minpunten
  • Er wordt geen receptenboek bijgeleverd waar je inspiratie uit kunt halen voor sappen en andere bereidingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ESP Zijderoze + citruspers en mengbeker

Bekijk of de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ESP Zijderoze + citruspers en mengbeker mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSB2030PJB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!