1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPT Pistache + citruspers opzetstuk

KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPT Pistache + citruspers opzetstuk Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPT Pistache + citruspers opzetstuk 5KSB1CPA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPT Pistache + citruspers opzetstuk. 

Specificaties KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPT Pistache + citruspers opzetstuk
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSB1CPA

Over KitchenAid 5KSB1CPA

Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPT Pistache + citruspers opzetstuk kun je de KitchenAid blender transformeren tot een citruspers, waarmee je heerlijk vers sap kunt persen. Deze veelzijdige blender kan zowel warme, koude als bevroren ingrediënten verwerken. Dankzij de automatische programma's is het eenvoudig om ijs fijn te malen en smoothies of ijshoudende drankjes te maken. Bovendien kun je met de 5 snelheidsstanden en de pulsestand extra vermogen toevoegen voor het maken van soep of notenpasta. Een handige toevoeging aan deze blender is de dop in de deksel, waarmee je ingrediënten tot 60 milliliter kunt afmeten. Hierdoor heb je geen aparte maatbeker meer nodig. Na gebruik is het schoonmaken van de blender een fluitje van een cent. Vul eenvoudigweg de blenderkan met water en afwasmiddel en laat het reinigingsprogramma zijn werk doen. Mocht de blenderkan toch niet helemaal schoon zijn, dan kun je deze ook gewoon in de vaatwasser plaatsen. De KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPT Pistache + citruspers opzetstuk biedt dus zowel gemak als veelzijdigheid in de keuken.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde citruspers opzetstuk kun je ook verse sinaasappelsap maken. Dankzij het krachtige vermogen van 1.200 watt kun je gedurende een langere tijd harde ingrediënten mixen. Met de ijscrushfunctie kun je gemakkelijk ijsblokjes vermalen voor in je sapje of smoothie.

Minpunten
  • Bij de aankoop ontvang je geen mengbeker opzetstuk om smoothies mee te nemen voor onderweg.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPT Pistache + citruspers opzetstuk

Bekijk of de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPT Pistache + citruspers opzetstuk mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSB1CPA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!