1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPT Pistache

KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPT Pistache Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPT Pistache 5KSB4026EPT. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPT Pistache. 

Specificaties KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPT Pistache
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSB4026EPT

Over KitchenAid 5KSB4026EPT

Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPT Pistache kun je gemakkelijk warme, koude en bevroren ingrediënten verwerken. Deze blender heeft 3 automatische programma's waarmee je ijs kunt vermalen en smoothies of ijsdrankjes kunt maken. Wil je liever soep of notenpasta maken? Dan kun je kiezen uit één van de 5 snelheidsstanden of de pulsestand. Deze blender is niet alleen erg handig in gebruik, maar ook erg praktisch. De deksel van de blender heeft namelijk een dop waarmee je ingrediënten tot 60 milliliter kunt afmeten. Dit betekent dat je geen aparte maatbeker nodig hebt. Na gebruik hoef je alleen maar water en afwasmiddel in de blenderkan te doen en het reinigingsprogramma doet de rest. Als de blenderkan toch niet helemaal schoon is, kun je hem gewoon in de vaatwasser zetten. De KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPT Pistache is de perfecte keukenhulp voor iedereen die graag gemakkelijk en snel heerlijke maaltijden en drankjes wil bereiden. Met zijn stijlvolle pistache kleur zal deze blender ook nog eens een eyecatcher zijn in jouw keuken.

Pluspunten
  • Dankzij het krachtige vermogen van 1.200 watt kun je gedurende lange tijd harde ingrediënten mixen. Met de ijscrushfunctie vermaal je moeiteloos ijsblokjes voor in je sapje of smoothie. De glazen blenderkan is bestand tegen hitte, zodat je er ook hete sauzen en soepen in kunt mixen.

Minpunten
  • Er wordt geen receptenboek bijgevoegd waaruit je inspiratie kunt halen voor sappen en andere bereidingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPT Pistache

Bekijk of de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPT Pistache mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSB4026EPT, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!