1. KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + mengbeker opzetstuk

KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + mengbeker opzetstuk Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + mengbeker opzetstuk 5KSB2030PJB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + mengbeker opzetstuk. 

Specificaties KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + mengbeker opzetstuk
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSB2030PJB

Over KitchenAid 5KSB2030PJB

Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + mengbeker opzetstuk kun je nu ook onderweg genieten van heerlijke smoothies. Deze blender kan zowel warme, koude als bevroren ingrediënten verwerken. Dankzij de automatische programma's is deze blender perfect voor het fijnmalen van ijs en het maken van smoothies of ijsdrankjes. Maar dat is nog niet alles, want met de 5 snelheidsstanden en de pulsestand kun je ook soepen en notenpasta's maken met extra vermogen. Wat deze blender helemaal handig maakt, is de ingebouwde dop in de deksel waarmee je ingrediënten tot 60 milliliter kunt afmeten. Hierdoor heb je geen aparte maatbeker meer nodig. En na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want de blenderkan kan gewoon in de vaatwasser. Mocht er toch nog iets achterblijven, dan kun je de blenderkan vullen met water en afwasmiddel en het reinigingsprogramma zijn werk laten doen. Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + mengbeker opzetstuk wordt het maken van smoothies en andere lekkernijen een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • Je gebruikt de bijgeleverde mengbeker om te mixen, te drinken en om mee te nemen onderweg. Met de krachtige 1.200 watt vermogen kun je langere tijd harde ingrediënten mixen. Met de ijs crush functie vermaal je moeiteloos ijsblokjes voor in je sapje of smoothie.

Minpunten
  • Bij de aankoop krijg je geen opzetstuk voor een citruspers, waarmee je verse sapjes kunt persen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + mengbeker opzetstuk

Bekijk of de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + mengbeker opzetstuk mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSB2030PJB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!