1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + citruspers en mengbeker

KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + citruspers en mengbeker Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + citruspers en mengbeker 5KSB2030PJB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + citruspers en mengbeker. 

Specificaties KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + citruspers en mengbeker
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSB2030PJB

Over KitchenAid 5KSB2030PJB

Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + citruspers en mengbeker haal je een veelzijdige blender in huis. Deze blender biedt niet alleen de mogelijkheid om heerlijke sapjes te persen, maar ook om ze gemakkelijk mee te nemen voor onderweg. Of je nu warme, koude of bevroren ingrediënten wilt bewerken, met deze blender is het allemaal mogelijk. Bovendien beschikt hij over handige automatische programma's voor het fijnmalen van ijs en het maken van smoothies of ijsdrankjes. De KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + citruspers en mengbeker biedt ook de mogelijkheid om soepen en notenpasta's te maken. Met de 5 snelheidsstanden en de pulsestand kun je eenvoudig de gewenste consistentie bereiken. Het handige dopje in de deksel maakt het afmeten van ingrediënten tot 60 milliliter een fluitje van een cent, zodat je geen aparte maatbeker nodig hebt. Na gebruik kun je de blenderkan eenvoudig reinigen met het reinigingsprogramma of gewoon in de vaatwasser zetten. Zo houd je de blender altijd schoon en klaar voor gebruik. Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + citruspers en mengbeker haal je een blender in huis die niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan je keuken. De pebbled palm kleur geeft de blender een unieke uitstraling. Of je nu een heerlijke smoothie wilt maken.

Pluspunten
  • Met deze blender kun je ook verse jus persen en je sapje meenemen voor onderweg dankzij de bijgeleverde citruspers en mengbeker. Dankzij het krachtige vermogen van 1.200 watt kun je langdurig harde ingrediënten mixen. Met de ijs crush functie maal je gemakkelijk ijsblokjes voor in je sapje of smoothie.

Minpunten
  • Er wordt geen receptenboek bijgevoegd waar je inspiratie uit kunt halen voor sappen en andere bereidingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + citruspers en mengbeker

Bekijk of de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm + citruspers en mengbeker mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSB2030PJB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!