1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EOB Onyx Zwart + mengbeker opzetstuk

KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EOB Onyx Zwart + mengbeker opzetstuk Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EOB Onyx Zwart + mengbeker opzetstuk 5KSB2030PJB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EOB Onyx Zwart + mengbeker opzetstuk. 

Specificaties KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EOB Onyx Zwart + mengbeker opzetstuk
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSB2030PJB

Over KitchenAid 5KSB2030PJB

Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EOB Onyx Zwart + mengbeker opzetstuk kun je nu ook onderweg genieten van heerlijke smoothies. Deze blender kan zowel warme, koude als bevroren ingrediënten bewerken. Dankzij de automatische programma's kun je gemakkelijk ijs fijnmalen en smoothies of ijshoudende drankjes maken. Bovendien kun je met de 5 snelheidsstanden of de pulsestand soep of notenpasta bereiden met extra vermogen. Het handige dopje in de deksel maakt het afmeten van ingrediënten een fluitje van een cent, je kunt hiermee tot 60 milliliter afmeten zonder dat je een aparte maatbeker nodig hebt. Na gebruik is het schoonmaken van de blender een eitje. Vul eenvoudigweg de blenderkan met water en afwasmiddel en laat het reinigingsprogramma zijn werk doen. Mocht de blenderkan toch niet helemaal schoon zijn, dan kun je deze gewoon in de vaatwasser plaatsen. Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EOB Onyx Zwart + mengbeker opzetstuk heb je een veelzijdige en gemakkelijk te reinigen blender in huis. Geniet van je favoriete smoothies en andere heerlijke creaties, waar je ook bent!

Pluspunten
  • Je gebruikt de meegeleverde mengbeker om te mixen, te drinken en om mee te nemen voor onderweg. Met het krachtige vermogen van 1.200 watt kun je gedurende lange tijd harde ingrediënten mixen. Met de ijs crush functie kun je gemakkelijk ijsblokjes vermalen voor je sapje of smoothie.

Minpunten
  • Bij de aankoop krijg je geen opzetstuk voor een citruspers om verse sapjes te persen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EOB Onyx Zwart + mengbeker opzetstuk

Bekijk of de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EOB Onyx Zwart + mengbeker opzetstuk mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSB2030PJB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!