1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + mengbeker opzetstuk

KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + mengbeker opzetstuk Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + mengbeker opzetstuk 5KSB2030PJB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + mengbeker opzetstuk. 

Specificaties KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + mengbeker opzetstuk
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSB2030PJB

Over KitchenAid 5KSB2030PJB

Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + mengbeker opzetstuk kun je niet alleen smoothies maken, maar ook onderweg meenemen. Deze blender kan zowel warme, koude als bevroren ingrediënten verwerken. Dankzij de automatische programma's kun je gemakkelijk ijs fijnmalen en smoothies of ijsshakes maken. Wil je liever soep of notenpasta maken? Geen probleem, want met de 5 snelheidsstanden en de pulsestand kun je het vermogen naar wens aanpassen. Om ingrediënten nauwkeurig af te meten, is er een handige dop in de deksel geplaatst waarmee je tot 60 milliliter kunt afmeten. Dit betekent dat je geen aparte maatbeker nodig hebt. Na gebruik hoef je alleen maar water en afwasmiddel in de blenderkan te doen en het reinigingsprogramma doet de rest. Als de blenderkan toch niet helemaal schoon is, kun je hem gewoon in de vaatwasser zetten. Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + mengbeker opzetstuk wordt het bereiden van heerlijke en gezonde gerechten een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • Je kunt de bijgeleverde mengbeker gebruiken om te mixen, te drinken en voor onderweg mee te nemen. Dankzij de krachtige vermogen van 1.200 watt kun je gedurende een langere periode harde ingrediënten mixen. Met de ijs crush functie kun je moeiteloos ijsblokjes malen voor in je sapje of smoothie.

Minpunten
  • Bij je aankoop ontvang je geen opzetstuk voor een citruspers waarmee je verse sapjes kunt persen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + mengbeker opzetstuk

Bekijk of de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + mengbeker opzetstuk mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSB2030PJB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!