1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow

KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow 5KSB4026EKG. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow. 

Specificaties KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSB4026EKG

Over KitchenAid 5KSB4026EKG

De KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow is een veelzijdige blender waarmee je zowel warme, koude als bevroren ingrediënten kunt bewerken. Deze blender beschikt over 3 automatische programma's voor het fijnmalen van ijs en het maken van smoothies of ijsdrankjes. Maar dat is nog niet alles! Met de 5 snelheidsstanden en de pulsestand kun je ook soepen en notenpasta's maken. Deze blender is niet alleen handig in gebruik, maar ook nog eens praktisch. In de deksel vind je namelijk een dop waarmee je ingrediënten tot 60 milliliter kunt afmeten. Hierdoor heb je geen aparte maatbeker meer nodig. Na gebruik is het schoonmaken van de blender een fluitje van een cent. Vul de blenderkan met water en afwasmiddel en het reinigingsprogramma doet de rest. En mocht de blenderkan toch niet helemaal schoon zijn, dan kun je hem gewoon in de vaatwasser zetten. Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow heb je een krachtige en veelzijdige blender die perfect is voor al je culinaire avonturen in de keuken.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige vermogens van 1.200 watt mix je langer harde ingrediënten. Met de ijscrushfunctie vermaal je eenvoudig ijsblokjes voor in je sapje of smoothie. De glazen blenderkan is bestand tegen hitte, waardoor je er ook warme sauzen en soepen in kunt mixen.

Minpunten
  • Er wordt geen receptenboek bijgevoegd waaruit je inspiratie kunt halen voor sappen en andere bereidingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow

Bekijk of de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSB4026EKG, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!