1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EIB Inkt Blauw + citruspers opzetstuk

KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EIB Inkt Blauw + citruspers opzetstuk Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EIB Inkt Blauw + citruspers opzetstuk 5KSB1CPA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EIB Inkt Blauw + citruspers opzetstuk. 

Specificaties KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EIB Inkt Blauw + citruspers opzetstuk
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSB1CPA

Over KitchenAid 5KSB1CPA

Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EIB Inkt Blauw + citruspers opzetstuk haal je een veelzijdige keukenhulp in huis. Deze blender kan niet alleen warme, koude en bevroren ingrediënten verwerken, maar kan ook worden omgetoverd tot een handige citruspers. Zo geniet je altijd van vers geperst sap, rechtstreeks uit de blender. Dankzij de automatische programma's kun je eenvoudig ijs fijnmalen voor heerlijke smoothies en ijsdrankjes. Daarnaast kun je met de 5 snelheidsstanden en de pulsestand zelf de gewenste consistentie bereiken. Wil je een smakelijke soep maken of je eigen notenpasta creëren? Geen probleem, deze blender biedt voldoende vermogen om ook deze taken aan te kunnen. Met de handige dop in de deksel kun je ingrediënten tot 60 milliliter afmeten, waardoor je geen aparte maatbeker nodig hebt. En het beste van alles is dat het reinigen van de blender een fluitje van een cent is. Vul de blenderkan na gebruik simpelweg met water en afwasmiddel en laat het reinigingsprogramma zijn werk doen. Mocht de blenderkan toch niet helemaal schoon zijn, dan kun je hem zonder zorgen in de vaatwasser plaatsen. Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EIB Inkt Blauw + citruspers opzetstuk wordt koken en bakken een waar genot!

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde citruspers opzetstuk kun je ook vers sinaasappelsap maken. Met het krachtige vermogen van 1.200 watt kun je langdurig harde ingrediënten mixen. Met de ijs crush functie kun je gemakkelijk ijsblokjes vermalen voor in je sapje of smoothie.

Minpunten
  • Bij de aankoop krijg je geen flesopzetstuk waarmee je smoothies kunt meenemen voor onderweg.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EIB Inkt Blauw + citruspers opzetstuk

Bekijk of de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EIB Inkt Blauw + citruspers opzetstuk mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSB1CPA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!