1. KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EIB Inkt Blauw + citruspers en mengbeker

KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EIB Inkt Blauw + citruspers en mengbeker Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EIB Inkt Blauw + citruspers en mengbeker 5KSB2030PJB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EIB Inkt Blauw + citruspers en mengbeker. 

Specificaties KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EIB Inkt Blauw + citruspers en mengbeker
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSB2030PJB

Over KitchenAid 5KSB2030PJB

Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EIB Inkt Blauw + citruspers en mengbeker heb je niet alleen een krachtige blender in handen, maar ook een handige citruspers en mengbeker. Deze veelzijdige keukenhulp is perfect voor het persen van verse jus en het meenemen van je favoriete sapje onderweg. Deze blender is geschikt voor het bewerken van zowel warme, koude als bevroren ingrediënten. Dankzij de automatische programma's kun je eenvoudig ijs fijnmalen en heerlijke smoothies of ijsdrankjes maken. Wil je liever soep of notenpasta bereiden? Geen probleem! Met de 5 snelheidsstanden en de pulsestand kun je gemakkelijk de gewenste consistentie bereiken. De deksel van de blender is voorzien van een handige dop waarmee je ingrediënten tot 60 milliliter kunt afmeten. Dit betekent dat je geen aparte maatbeker nodig hebt. Na gebruik vul je de blenderkan met water en afwasmiddel en het reinigingsprogramma zorgt voor een grondige schoonmaak. Is de blenderkan toch niet helemaal schoon? Geen zorgen, hij kan gewoon in de vaatwasser. Kortom, met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EIB Inkt Blauw + citruspers en mengbeker haal je een krachtige en veelzijdige keukenhulp in huis die je helpt bij al je culinaire avonturen.

Pluspunten
  • Met deze blender kun je ook verse jus persen en je sapje meenemen voor onderweg, dankzij de bijgeleverde citruspers en mengbeker. Dankzij het krachtige vermogen van 1.200 watt kun je gedurende een langere periode harde ingrediënten mixen. Met de ijs crush functie kun je eenvoudig ijsblokjes vermalen voor in je sapje of smoothie.

Minpunten
  • Er wordt geen receptenboek bijgevoegd waaruit je inspiratie kunt halen voor sappen en andere bereidingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EIB Inkt Blauw + citruspers en mengbeker

Bekijk of de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EIB Inkt Blauw + citruspers en mengbeker mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSB2030PJB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!