1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ECA Appelrood

KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ECA Appelrood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ECA Appelrood 5KSB4026ECA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ECA Appelrood. 

Specificaties KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ECA Appelrood
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSB4026ECA

Over KitchenAid 5KSB4026ECA

Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Appelrood heb je de mogelijkheid om zowel warme, koude als bevroren ingrediënten te bewerken. Deze blender is perfect voor het fijnmalen van ijs en het bereiden van heerlijke smoothies en ijsdrankjes. Met maar liefst 3 automatische programma's is het maken van je favoriete drankje nog nooit zo eenvoudig geweest. Deze veelzijdige blender biedt ook de mogelijkheid om soepen en notenpasta's te maken. Met 5 verschillende snelheidsstanden en de pulsestand kan je de gewenste consistentie bereiken. Bovendien is er aan elk detail gedacht, zelfs aan het afmeten van ingrediënten. In de deksel bevindt zich een handige dop waarmee je ingrediënten tot wel 60 milliliter kunt afmeten. Hierdoor heb je geen aparte maatbeker meer nodig. Na gebruik is het schoonmaken van de blender een fluitje van een cent. Vul de blenderkan met water en afwasmiddel en laat het reinigingsprogramma zijn werk doen. Mocht de kan toch niet helemaal schoon zijn, dan kan je deze eenvoudig in de vaatwasser plaatsen. Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Appelrood geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar ook van het gemak en de eenvoud in de keuken.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige 1.200 watt vermogen mix je moeiteloos harde ingrediënten gedurende langere tijd. Met de ijscrushfunctie kun je ijsblokjes eenvoudig vermalen voor je sapje of smoothie. De glazen blenderkan is bestand tegen hitte, dus je kunt er ook warme sauzen en soepen in mixen.

Minpunten
  • Er wordt geen receptenboek bijgeleverd waar je inspiratie uit kunt halen voor sappen en andere bereidingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ECA Appelrood

Bekijk of de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ECA Appelrood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSB4026ECA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!